Avem plăcerea să vă invităm, pe data de 16 septembrie 2021, ora 1000, la o întâlnire de lucru deschisă  a membrilor clusterului BIO DANUBIUS, pentru revitalizarea activităților specifice și consolidarea acestuia.

Având în vedere faptul că entitatea de management a clusterului nu este funcțională în prezent, iar activitățile din ultimii ani au fost organizate de USH Pro Business, în calitate de membru fondator cu rol CDI în cluster, acesta a preluat de facto activitatea de management a clusterului. În acest sens, obiectivele imediate de reorganizare a clusterului impun reconfirmarea membrilor fondatori, stabilirea unei noi entități de management și atragerea de noi membrii.

Pe lângă acestea, obiectivele workshop ului vizează identificarea oportunităților de colaborare în direcția susținerii clusterului, prin diverse programe, parteneriate, instrumente;  atragerea de resurse pentru dezvoltarea sectorului de agricultură ecologică din regiune; dezvoltarea de parteneriate, în țară și străinătate, în scopul atingerii obiectivelor asocierii.

În deschiderea evenimentului va fi prezentată activitatea clusterului, avantajele colaborării și promovării colective atât pentru piaţa internă cât şi pentru piața externă, precum și noile perspective și dezvoltări pentru produse ecologice ce vor fi transpuse în Planul Strategic Național al PAC și care ar trebui să contribuie în mod echitabil la obiectivul de 25% al ​​UE.  

AGENDA

10001100Modalități de implicare a fermierilor din Delta Dunării în dezvoltarea unei agriculturi sustenabile bazate pe principiile agroecologiei – Costin Lianu, președinte Inter-Bio, Laurent Vonviller, consultant Green Leaves, Elveția;

11001115Prezentarea Platformei Tehnologice Naționale TP Organics – Asociația Inter-Bio;

11151200 Revitalizarea activităților specifice și consolidarea clusterului BIO DANUBIUS; Prezentarea realizărilor clusterului; Reconfirmarea membrilor fondatori; Stabilirea unei noi entități de management și atragerea de noi membrii – Costin Lianu, director general USH Pro Business.

CAND?  UNDE?  CUM?

· Întâlnirea va avea loc în data de 16 septembrie 2021

· Evenimentul se va desfășura la Hotel Esplanada, Strada Portului, nr.1, Tulcea 820242,  și online în aplicația GoToMeeting: https://global.gotomeeting.com/join/454831557

Vizualizați invitația